Monday, December 7, 2015

Cum sa scrii o scrisoare ingerilor

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Cand e vorba de a scrie ingerilor o scrisoare cuvintele pe care le alegi nu sunt importante, ce conteaza e sinceritatea. Adu-ti aminte, ingerii nu pot interfera cu liberul tau arbitru, trebuie sa le ceri ajutorul, sa ii inviti sa te ajute.

scrisoare te iubesc pentru ingeri

Poti sa scrii scrisori ingerilor specializati, ingerilor tai, ingerilor pazitori ai tai si ai altor persoane. Ce faci cu scrisoarea dupa ce o scrii depinde de tine, de ce simti in acel moment, ai putea s-o citesti soptit sau sa n-o citesti deloc, ai putea s-o arzi daca asta te face sa simti ca dorinta ta se va implini sau s-o pastrezi ca sa ai evidenta a ce si cand ai cerut ceva ingerilor si in cat timp dorintele tale s-au rezolvat , desigur intr-un loc unde nimeni altcineva sa nu le citeasca, si sa le arzi dupa ce se vor rezolva, sau sa le pastrezi si sa scrii felul in care s-au rezolvat, ai putea sa le impaturesti sa le pui intr-un plic intr-o cutie speciala care sa reprezinte cutia ta postala pentru ingeri si sa pui acolo toate scrisorile adresate ingerilor.

Ai putea sa le scrii o singura scrisoare din cand in cand, sau ai putea face un jurnal unde sa scrii toate scrisorile pentru ingeri in cazul in care doresti sa le pastrezi.
Nu ai nevoie de niciun fel de ritualuri sau sa arzi lumanari cand scrii ingerilor, decat daca consideri necesar, depinde de tine, ce conteaza e sa scrii scrisoarea din inima cu sinceritate.

De indata ce situatia este rezolvata scrie si o scrisoare de multumire si recunostinta catre ingeri si Dumnezeu ca sa le multumesti pentru ajutorul si ghidarea ingerilor (citeste aici cele mai comune 10 motive pentru care ingerii nu ajuta pe cineva cu dorintele lui/ei)
Daca vrei sa-ti imbunatatesti comunicarea cu ingerii, ai putea cruta10-15 minute zilnic ca sa le scrii, eventual intr-un jurnal special, impartaseste-le pur si simplu ceva ca si cum ai vorbi cu tine sau cu cei mai buni prieteni ai tai.
Fii atent la primul gand pe care o sa-l ai dupa ce o sa termini scrisoarea, acesta este mereu de la ingeri. Noteaza-l ca sa poti reflecta asupra mesajului lui si mai tarziu.

Dupa ce scrii o scrisoare ingerilor fii constient ca sa observi raspunsurile lor, care ar putea veni in forma intuitiei, oportunitati pentru actiune, repetarea cuvintelor pe care le vezi, auzi sau gandesti, fii atent la sentimentele de pace si iubire, de a sti ca totul este bine, raspunsurile ingerilor exprima intotdeauna doar iubirea, ei nu fac rau nimanui niciodata. Daca primesti sentimente sau mesaje bazate pe frica sau ura, ignora-le, nu le lua in considerare acestea nu sunt de la ingerii tai si ar trebui sa le ignori, ingerii nu ar inspira niciodata pe cineva sa faca rau altcuiva, ei fac doar lucruri spre cel mai mare bine al tuturor celor implicati. Ingerii nu raspund niciodata cu mesaje de ura, cu ingerii iubirea este raspunsul de fiecare data.
Continua sa ceri ingerilor semne de confirmare pana ce simti ca intelegi complet raspunsul.

Sa comunici cu ingerii tai pazitori este usor, poti vorbi cu ingerul tau pazitor cand te rogi in soapta sau in gand, sau chiar interactionezi cu el/ea scriindu-i o scrisoare. Ingerul tau pazitor este intotdeauna cu tine si ii poti cere ajutor oricand.

Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori

Iata cum poti sa scrii o scrisoare ingerului tau pazitor, echipei tale de ingeri si chiar si ingerilor pazitori ai altora.


Cum sa scrii o scrisoare ingerilor specializati, ingerilor tai si ingerului tau pazitor

Ar trebui sa scrii o scrisoare ingerilor, echipei tale de ingeri si ingerilor tai pazitori pentru scopuri pe termen lung sau probleme mai serioase, pentru lucruri care nu presupun ajutor imediat.


Incepe cu “Draga inger pazitor al meu, si dragi ingeri ai mei”  sau “Dragi ingeri ai…(abundentei, protectiei etc.)” apoi continua cu
- Ingeri, va rog sa ma ajutati sa rezolv aceasta situatie (totul legat de situatia asta) asa cum considerati voi cel mai potrivit pentru cel mai mare bine al meu (si de asemenea pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati, daca situatia implica si alte persoane) si cere-le sa te ajute cu toate schimbarile si tranzitiile necesare.
- Descrie cat mai detaliat posibil situatia ta, pentru ce anume ai nevoie de ajutor, exprima-ti toate ingrijorarile, fricile si sentimentele despre asta. Scrie totul ca si cum ai vorbi cu tine sau cu cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea vreodata si sa stii ca ingerii deja privesc ce scrii.
- Cere ce ai nevoie mai degraba decat ce doresti (citeste mai jos motivele)
- Cere ingerilor sa vindece si sa transmute toate ingrijorarile si fricile, sa le elibereze in lumina si sa le inlocuiasca cu iubire neconditionata, lumina si compasiune.
- Cere ingerilor sa curete si sa-ti ridice vibratia, pe nivelul lor de frecventa angelica al iubirii si bucuriei intr-un mod care sa fie in siguranta pentru tine.
-Cere ingerilor sa te ajute sa observi clar si sa intelegi fiecare raspuns, semn si ghidare pe care o s-o primesti de la ei, ca sa nu le treci cu vederea.
- Exprima-ti aprecierea si recunostinta pentru ajutorul lor, pentru aceasta situatie si tot ajutorul trecut de care nu stii, pentru ajutorul prezent si viitor. Multumeste si exprima-ti aprecierea si recunostinta pentru ajutorul lor si lui Dumnezeu, ingerii exista datorita maretiei, luminii, iubirii neconditionate si vointei lui Dumnezeu si esti ajutat de ingeri datorita lui Dumnezeu.
- Scrie de 3 ori “multumesc” la sfarsitul scrisorii si semneaza-te. Si daca simti potrivit si “te/va iubesc”.
- Considera scrisoarea expediata deja ingerilor si primita de ei de indata ce o termini de scris.
- Fii constient de si scrie doar primul gand pe care il ai despre ce ai cerut in scrisoare de indata ce o termini, acesta este mereu de la ingeri.


AI GRIJA SA NU
Spui ingerilor CUM sa rezolve situatia

Ai incredere in miracole Divine ale ingerilor, elibereaza toate asteptarile despre cum si cand cerintele tale  ar trebui sa fie raspunse si indeplinite, cum ar trebui sa te ajute ingerii, cum ar trebui sa fie sau ce ar trebui sa primesti. Rezuma-te la a descrie cat mai detaliat posibil situatia ta si mentioneaza ca vrei ca ingerii sa te ajute sa rezolvezi situatia asa cum considera ei potrivit pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati, daca situatia ta implica si alte persoane.

Cere ce ai nevoie mai degraba decat ce doresti sau ce vrei, ingerii s-ar putea sa nu-ti implineasca anumite dorinte, mai ales pe cele care nu sunt pentru cel mai mare bine al tau.
Ingerii stiu mai bine decat tine ce e cel mai mare bine al tau si raspund la fiecare cerere, rugaminte. E mai usor sa primesti ce ai nevoie decat ce vrei sau ce-ti doresti. Uneori implinirea unei dorinte pare intarziata daca nu este momentul Divin potrivit pentru ea, o sa o primesti la timpul Divin potrivit pentru tine. Lasa si ingaduie ingerilor sa te ajute, incredinteaza situatia ingerilor si ai inceredere in timpul Divin potrivit. Elibereaza si incredinteaza visele si intentiile tale ingerilor si apoi ai incredere si permite ca manifestarea sa aibe loc cu ajutorul ingerilor.

Cum sa scrii o scrisoare ingerului pazitor al altcuiva

Cand trebuie sa rezolvi o anumita situatie care implica si alte persoane, cand ai probleme pentru ca trebuie sa ai de-a face cu persoana dificila cu care nu poti vorbi in mod direct, ca de exemplu colegii de la serviciu, seful tau nesuferit, cand ai neintelegeri cu sotul/sotia sau doar incerci sa ajuti anumite persoane, ca de exemplu un prieten ca sa renunte la un obicei rau ca alcoolismul, ai putea sa scrii o scrisoare ingerilor lor pazitori ca sa te ajute cu acea situatie si de asemenea ingerului pazitor al oricarei persoane care te-ar putea ajuta sa implinesti cererea, rugamintea.


Dar tine minte si ia in considerare faptul ca scrii ingerului pazitor al altor persoane si ingerii trebuie sa respecte liberul arbitru al acelor persoane si de asemenea sa actioneze din iubire, sa nu faca rau nimanui, si ca ei vor actiona doar si spre cel mai mare bine al acelor persoane, nu doar al tau. Asadar, nu cere ingerului pazitor al unei alte persoane sa ii faca rau acelei persoane doar pentru asa vrei tu, si nici nu incerca sa influentezi romantic astfel o persoana, deoarece ingerii nu vor interveni pentru asemenea situatii.

Ce ceri trebuie sa fie si spre cel mai mare bine al acelei persoane, sa nu-i faca rau si sa-i respecte liberul arbitru.
Ai grija sa mentionezi in scrisoare “pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati”. Apoi fii atent la ce se intampla data viitoare cand intalnesti acea persoana, observa orice schimbare subtila din partea acelei persoane, in ceea ce priveste neintelegerile voastre.

Incepe scrisoarea cu “Ingerului pazitor al (numele persoanei) sau celui mai inalt inger al lui (numele persoanei) si continua cu
- “Te rog ajuta-ma sa/si rezolva aceasta situatie pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati”
- Descrie situatia si mentioneaza clar ce ai dori sa faca ingerul pazitor al acelei persoane, ce anume doresti ca acea persoana sa inteleaga, cum acea situatie sau comportamentul acelei persoane te face sa te simti, cum ai prefera sa se rezolve situatia
-Exprima-ti recunostinta, multumeste pentru ajutor ingerului pazitor al acelei persoane si lui Dumnezeu, scrie de 3 ori “multumesc” la sfarsitul scrisorii.
- Semneaza scrisoarea cu numele tau
- Considera scrisoarea deja expediata si primita de acel inger pazitor de indata ce o termini de scris.
- Dupa ce situatia se rezolva, scrie din nou, o scrisoare de multumire si recunostinta acelui inger pazitor si lui Dumnezeu pentru interventia si eventual ghidarea angelica din acea situatie.

Citeste aici si cum altfel ai mai putea comunica cu ingerii pazitori ai altor persoane

Ei bine, acum sti cum sa scrii o scrisoare ingerilor, ce sa scrii in scrisorile pentru ingerii tai si de asemenea in cele adresate ingerilor pazitori ai altor persoane ca sa obtii rezultate, ghidare si raspunsuri. E o metoda usoara sa comunici cu ingerii si sa primesti ajutorul lor, daca doresti incearca si tu.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>