Friday, December 11, 2015

Oracol ingeri gratuit

Last updated: Monday, October 30, 2023

 

Lista siteuri unde puteti face o citire gratuita cu carti oracol de ingeri
Toate sunt disponibile doar in limba engleza si sunt doar cu scop de divertisment.

inger imbracat in roz cu aripi mari albe si parul lung blond care tine un buchet de flori

Stiai ca poti primi mesaje de la ingeri si online prin intermediul cartilor oracol cu ingeri ? 
Metoda este foarte simpla, dati click pe una din pagini si urmati instructiunile de acolo. Unde gasiti un tabel cu mai multe poze, fiecare are cate un mesaj de la ingeri. Va concentrati pe cardurile cu poze si pe chestiunea la care ati dori sa primiti un raspuns de la ingeri, inchideti ochii cateva secunde si apoi ii deschideti si dati click pe prima poza care va atrage atentia, acela este mesajul voastra de la ingeri in privinta acelei chestiuni.

La ultimul site puneti intrebarile inainte sa dati click, deoarece se vor genera direct cardurile oracol. 

Click pe una din pozele cu ingeri pentru a afla ce mesaj vor sa-ti transmita ingerii.
 
 
Acesta genereaza ca raspuns 4 cards: influente trecute, situatie curenta, influente viitoare si un mesaj de la arhanghelul Mihail;  inainte sa dati "click here for your free reading" ganditi-va la o situatie anume la care doriti raspuns din partea ingerilor sau puneti o intrebare ingerilor deoarece in pagina urmatoare vor apare direct cardurile oracol generate ca raspuns, apoi click pe fiecare card oracol in parte aparut ptr a mari cardul si mesajul acestuia.
 
 
La acesta dati click pe shuffle cu mana stanga daca sunteti dreptaci si cu mana dreapta daca sunteti stangaci, ca sa se amestece cardurile, apoi pune o intrebare ingerilor si alegere primul card care iti atrage atentia, acela este raspunsul tau.
 
imagine oferta la seturi carti oracol tarot
 
O metoda simpla pentru a primi ghidare angelica de fiecare data cand ai nevoie.
Beneficiaza de mesajele, sfaturile si indrumarea ingerilor fara sa accesezi netul cu unul din multele seturi de carduri oracol cu ingeri tiparite pe teme diferite la oferta (traduse in romana sau cu brosuri disponibile in engleza, franceza, italiana, germana, spaniola).