Monday, December 7, 2015

Comunicand cu ingerii

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Sa comunici cu ingerii este usor si oricine poate invata cum sa faca asta

inger cu aripi mari aurii rugandu-se in genunchi


Se poate comunica cu ingerii in soapta, in gand sau in scris, folosind intuitia, cu ingerii tai si de asemenea cu ingerii oricui. Ingerii te ajuta si iti fac viata mai usoara si sunt mereu in jurul tau, dar trebuie sa le ceri mai intai ajutorul, deoarece ei nu pot interfera cu liberul tau arbitru.
Invoca ingerii de fiecare data cand ai nevoie de ajutor si sustinere ca sa te asiste si sa vindece acea situatie.

Cand e vorba de a te conecta si a comunica cu ingerii trebuie sa stii:

- Ingerii doresc sa te ajute cu problemele tale, sa faca parte din viata ta, ingerilor pazitori de exemplu le place sa fie inclusi chiar si cand e nevoie de un loc de parcare. Poti sa ceri ingerilor ajutor imediat oriunde si oricand. Sunt mai multe tipuri de ingeri care raspund diferitelor tipuri de rugaminti si necesitati, asadar ai grija sa te adresezi ingerilor potriviti.

- Ca sa te conectezi cu ingerii trebuie sa-ti ridici frecventa, vibratia. Cand citesti, te gandesti la ei sau vorbesti despre ingeri esti intr-o vibratie mai apropiata de ei. Invita-i in fiecare arie a vietii tale, ei pot face multe miracole.

- Nu incerca sa anticipezi cum o sa primesti un raspuns de la ingeri sau cum o sa fie dorinta ta implinita, dar fii sigur ca o sa primesti un raspuns, iar dorinta ta o sa fie implinita in momentul Divin potrivit pentru tine. Ai incredere in ingerii Divini.

- Rabdare. Autorii celebri si persoanele care obisnuiesc sa se contecteze si sa comunice frecvent cu ingerii nu au reusit asta peste noapte, necesita timp pentru exersare si practica, e necesar sa fii tacut si sa asculti, sa ai o vibratie inalta, cat timp o sa dureze pana o sa poti si tu face asta depinde de tine, de abilitatile tale naturale si de practica, exersare. Daca nu esti obisnuit sa meditezi sau sa te relaxezi, incepe prin a exersa cateva minute iar apoi incearca sa maresti timpul.
 
- Orice ghidare data de ingeri este data doar dintr-o perspective de iubire si lumina deoarece ei sunt fiinite inalt vibrationale de lumina si iubire pura si fac lucruri doar spre cel mai mare bine al tuturor celor implicati, asadar cauta iubirea si lumina in mesajele pe care le primesti, daca nu esti sigur ca acestea sunt ghidare de la ingeri.
 
 Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori

Ponturi pentru a imbunatati conexiunea cu ingerii

1. Fa loc in viata ta pentru ingeri
Ingerii au o vibratie inalta, sunt fiinte spirituale pure de iubire si lumina, le plac lucrurile frumoase si pline de pace si armonie, asadar incerca sa-ti faci gandurile si sentimentele vesele, sa vorbesti cu ingerii ca si cum ar fi cei mai buni prieteni pe care i-ai putea avea vreodata si asculta tacut in liniste gandurile si sentimente pe care ei ti le pun in inima si in gand.

Fa un altar al ingerilor
Fa chiar si un mic altar dedicat doar ingerilor intr-un loc special in dormitorul tau unde iti place sa te relaxezi, sa scrii, sa citesti sau sa meditezi. Pune acolo orice inseamna ingeri pentru tine: obiecte cu ingeri, imagini cu ingeri, lumanari, penele sau monedele pe care le-ai primit de la ingeri, niste flori etc.

Elibereaza si curata spatiul
Gaseste un loc linistit unde te poti conecta in voie cu ingerii si fa-l confortabil si curat. Dezordinea si prea multe lucruri te pot distrage, asadar elimina dezordinea, du gunoiul, du lucrurile inutile in alta parte, deschide geamurile ca sa intre aer proaspat si fa o atmosfera placuta, aprinde o lumanare, arde niste salvie, foloseste aromoterapia, pune niste muzica inaltatoare. Un spatiu mai curat te va juta sa receptionezi mai bine ghidarea ingerilor si sa le simti prezenta, sa iti linistesti mintea si sa te relaxezi mai bine.
 

2. Sa stii ca meriti asistenta angelica
Ingerii sunt fiinte de lumina si iubire neconditionata care sunt mereu alaturi de tine si gata sa te ajute si sa te asiste oricand le ceri, ei ajuta si iubesc neconditionat pe oricine indiferent de trecutul si istoria acelei persoane sau de credintele ei, de orice a facut sau nu a facut o persoana, de aceea si tu esti perfect merituos de asistenta angelica.

Asadar, onoreaza si iubeste persoana care esti chiar in acest moment si renunta la orice fel de sentimente si ganduri negative despre viata ta in general, sau despre alte persoane si cere ingerilor transmutarea, vindecarea si eliberarea de orice fel de opinii critice, sentimente si ganduri negative.


3. Ridica-ti vibratia
E adevarat ca ingerii sunt mereu cu tine, aproape si doritori sa te ajute si ca esti mereu conectat cu ei, dar trebuie sa fii intr-o vibratie inalta ca sa le observi prezenta. Cum sa te contectezi si sa comunici constient cu ingerii usor – cere ingerilor sa-ti curete si sa-ti mareasca vibratia si toate vibratiile din jurul tau. Apoi stai intr-o postura relaxanta cateva momente, respira si imagineaza-ti lumina Divina alba peste tot in jurul tau, inspira constient lumina, si cand expiri elimina tot ce te deprima si te trage in jos.


4. Comunica mai des
Cu cat mai mult comunici cu ingerii si te gandesti la ei, cu atat iti va fi mai usor sa comunici cu ei, deci gandeste-te des la ei, roaga-te soptit, scrie-le scrisori, cere des ajutorul lor, fa-i mai mult parte din viata ta, dedica mai mult timp comunicarii tale cu ingerii.

Pont: alege un timp regulat in aceeasi zi ca sa comunici cu ingerii si sa vorbesti cu ingerul tau pazitor. Aminteste-ti sa ai rabdare, sa comunici des cate o perioada scurta de timp cu ei, persoanele care obisnuiesc sa se contecteze des cu ingerii si sa comunice cu ei nu au reusit asta peste noapte, e nevoie de timp pentru practica.
Sa ceri prea multe semne de confirmare de la ingeri ar putea sa dovedeasca ca nu ai incredere in ei sau ca nu observi semnele. Cere ingerilor sa te faca sa observi fiecare semn si nu exagera cu cerutul de prea multe semne pentru aceleasi lucruri mereu, iti place sau nu ingerii nu or sa faca in locul tau ce trebuie sa faci tu, asa ca aminteste-ti sa actionezi de indata ce primesti o confirmare.
 
5. Invoca protectia
Un remediu simplu pentru frica care te face sa te simti in siguranta in timp ce te contectezi cu ingerii este sa il invoci pe arhanghelul Mihail, sau pe ingerii de protectie sa vegheze asupra ta in timp ce te conectezi cu ingerii.
Invoca protectia ingerilor si relaxeaza-te.

6. Asculta
In liniste poti asculta mai bine.
Linisteste-ti mintea, deschide-ti inima, si asculta ghidarea ingerilor tai Divini. Ramai deschis la mesajele ingerilor tot timpul, mai ales cand simti o avertizare ca faci o greseala sau simti vreun pericol iminent.

7. Multumeste
Aminteste-ti cand comunici cu ingerii sa le multumesti mereu lor si lui Dumnezeu pentru ajutorul angelic. Ingerii sunt aici sa te ajute si sa te protejeze, deci fii respectuos cu ei si multumeste-le, si de asemenea exprima-ti recunostinta lui Dumnezeu pentru ajutorul lor deoarece datorita lui Dumnezeu ingerii exista si esti ajutat de ei. O atitudine de respect si recunostinta o sa te ajute sa iti imbunatatesti conexiunea cu ei.


Cum poti comunica si cu ingerii pazitori ai altora     
- In gand – trimite ingerilor altora cereri pentru ajutor imediat- de exemplu, cand esti undeva in public intr-un parc sau intr-o camera si observi ca o persoana incepe sa se poarta nepotrivit cu tine sau cu altcineva, cere in gand ingerului pazitor al acelei persoane sa intervina.
- Intr-o scrisoare – citeste articolul despre cum sa scrii o scrisoare ingerilor.
- Cerand ingerului tau pazitor sa vorbeasca cu ingerul pazitor al unei alte persoane si sa rezolve problemele pe care le ai cu acea persoana. Ai cere asta inainte de a te intalni cu acea persoana, cand sti ca urmeaza sa te intalnesti cu o persoana dificila, cere ingerilor pazitori sa rezolve neintelegerile inainte de intalnire.

Ai grija sa multumesti ingerilor, ingerilor pazitori si lui Dumnezeu dupa ce te-au ajutat astfel. Si tine minte, ingerii actioneaza doar cu dragoste pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati si vor respecta liberul arbitru al celorlalte persoane, deci nu te vor ajuta nici sa faci rau vreunei persoane si nici sa o faca sa se indragostesca de tine doar pentru ca asa vrei tu.

Lucruri care fac conectarea cu ingerii dificila

- Stresul 
Cand esti stresat, poate fi dificil sa te conectezi cu ingerii, deoarece acestia sunt fiinte pure de inalta vibratie de lumina si iubire si ai nevoie de o vibratie inalta similara cu a lor ca sa te contectezi cu ei. Cand esti stresat sau ti-e frica ai o vibratie joasa, deci va trebui sa-ti ridici vibratia ca sa te conectezi mai usor cu ingerii, si cea mai usoara modalitate este sa ceri ingerilor sa-ti ridice vibratia si apoi stai intr-o postura relaxanta pentru cateva momente, imagineaza-ti lumina Divina alba peste tot in jurul tau, inspira constient acea lumina, si apoi expira si da drumul la orice te trage in jos si la tot ce e negativ pentru tine. Indiferent ca esti stresat dintr-o anume situatie, a vietii dezorganizate, sau a oamenilor negativi din jurul tau, incerca sa eviti cat mai mult si sa stai cat mai departe posibil de oamenii negativisti mental si pesimisti.

Cere ingerilor sa elimine orice ganduri negative si orice frica si sa-ti dea energii de pace si iubire, si de asemenea cere-i arhanghelului Mihail sa-ti taie corzile de frica.

- Dieta 
Toate alimentele si toata mancarea au propria lor vibratie, mai inalta sau mai scazuta. Incearca sa elimini din alimentatia ta carnea, produsele lactate, alcoolul, zaharul, ciocolata si cafeaua deoarece acestea au cele mai scazute vibratii si de asemenea incearca sa eviti excesul de sare, fumat, mancaruri care contin adaosuri chimice si conservanti si mananca cat mai mult posibil fructe si legume proaspete, nuci si cereale, deoarece acestea au cea mai ridicata frecventa vibrationala. Si tine minte ca esenta si vibratia alimentelor pe care le mananci te afecteaza mult timp dupa digestia lor.

- Droguri (nu, nu or sa te ajute in acest caz)

-Nerabdare si lipsa de experienta
Persoanele care se contecteaza si comunica cu ingerii frecvent, nu au reusit asta peste noapte, deoarece e nevoie de timp pentru a exersa. Ai nevoie sa fii linistit, tacut si sa ai o vibratie inalta. Cat timp o sa treaca pana ce o sa fii capabil sa faci si tu asta, depinde de tine, de abilitatile tale native si de practica. Daca nu esti obisnuit sa meditezi sau sa te relaxezi, incepe sa exersezi doar cateva minute, apoi sa maresti timpul.

 
Acestea sunt cele mai de baza lucruri despre cum sa-ti imbunatatesti comunicarea cu ingerii, cum sa comunici cu ingerii tai si de asemenea cu ingerii altora. Incearca daca vrei, e usor.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>