Friday, December 25, 2015

Cum sa comunici cu ingerii pazitori ai altora

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Cand e vorba de a comunica cu ingerii, cuvintele pe care le alegi nu sunt importante, ce conteaza e sinceritatea. Tine minte, ingerii nu pot interfera cu liberul tau arbitru, de aceea trebuie sa le ceri ghidare, asistenta si sa te ajute.




Stiai ca ai putea comunica si cu ingerii pazitori ai altora ?

Iata 3 metode foarte usoare: comunicarea cu ingerul pazitor al altcuiva direct in gand, cu ajutorul ingerului tau pazitor si intr-o scrisoare.

Cand e vorba despre scrisori catre ingeri, ar trebui sa stii ca ai putea scrie scrisori ingerilor specializati si ingerilor tai, ingerilor tai pazitori, ai putea scrie scrisori arhanghelilor si chiar si ingerilor pazitori ai altora ca sa le ceri asistenta si ajutorul cu o anumita situatie.

Ca regula generala, ai grija sa NU spui ingerilor CUM sa rezolve o situatie anume.
Ai incredere in miracolele lor.

Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori


Cum poti comunica cu ingerii pazitori ai altora

1. In gand trimitandu-le cereri de ajutor imediat. De exemplu, cand esti undeva in public, intr-un parc sau intr-o camera si observi ca o persoana se poarta intr-un fel nepotrivit cu tine sau cu alte persoane, cere-i ingerului pazitor al acelei persoane in gand sa intervina sa rezolve situatia aceea pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati.


2. Cu ajutorul ingerului tau pazitor cerandu-i ingerului tau pazitor sa vorbeasca cu ingerul pazitor al altei persoane si sa rezolve problemele pe care le ai cu o anumita persoana. Ai putea face asta chiar si inainte sa te intalnesti cu o persoana anume, cand stii ca urmeaza sa intalnesti o persoana dificila, cere-i ingerului tau pazitor sa rezolve neintelegerile inainte de intalnire cu ajutorul ingerului pazitor al celeilalte persoane.


3. Scriind o scrisoare ingerului pazitor al altei persoane

 Cum sa scrii o scrisoare ingerului pazitor al altcuiva

Cand trebuie sa rezolvi o situatie care implica si alte persoane, cand esti in incurcatura pentru ca trebuie sa ai de-a face cu persoane dificile cu care nu poti discuta direct despre o problema, ca de exemplu colegii tai de la serviciu, seful tau nesuferit, cand ai neintelegeri cu sotul/sotia sau doar incerci sa ajuti alte persoane, un prieten sa se lase de un obicei rau ca alcoolismul, ai putea sa scrii o scrisoare ingerului pazitor al acelei persoane ca sa te ajute cu acea situatie si de asemenea ingerului pazitor al oricarei alte persoane care ar putea sa te ajute cu implinirea cererii, rezolvarea problemei.

Dar tine minte ca scrii totusi o scrisoare ingerului pazitor al altora si acestia trebuie sa respecte si liberul arbitru al acelor persoane si ca actioneaza din iubire, ei nu or sa faca rau niciunei persoane si vor actiona doar si spre cel mai mare bine al acelei persoane. Deci nu cere ingerului pazitor al altcuiva sa ii faca rau cuiva doar pentru ca asa vrei tu, sau sa incerci sa influentezi o persoana romantic, ei nu or sa intervina pentru asta.

Ceea ce ceri trebuie sa fie si spre cel mai mare bine al celeilalte persoane, sa nu-i faca rau, si sa respecte liberul arbitru al acelei persoane. Ai grija sa mentionezi in scrisoare “pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati”. Apoi fii atent la ce se intampla data urmatoare cand te intalnesti cu acea persoana, observa schimbari subtile sau evidente din partea acelei persoane, in ceea ce priveste ariile neintelegerilor.

Incepi scrisoarea cu “Ingerului pazitor al (numeste persoana) sau celui mai inalt inger al (numeste persoana) si continua cu
- “Te rog sa ma ajuti cu/sa rezolv situatia asta pentru cel mai mare bine al tuturor cel implicati”
- Descrie situatia si mentioneaza clar ce vrei sa faca ingerul pazitor al acelei persoane, ce vrei sa inteleaga persoana cealalta, cum te face sa te simti acea situatie sau comportamentul acelei persoane, cum ai prefera sa se rezolve situatia (fara sa spui ingerului pazitor cum ai vrea tu sa rezolve el/ea  situatia)
- Exprima-ti recunostinta, multumeste-i pentru ajutor si ingerului pazitor si lui Dumnezeu, scrie de 3 ori multumesc la sfarsitul scrisorii
- Semneaza scrisoarea cu numele tau
- Considera  scrisoarea deja trimisa si primita de ingerul pazitor imediat ce o termini de scris
- Dupa ce situatia se rezolva, scrie-i din nou, o scrisoare de recunostinta ingerului pazitor si lui Dumnezeu, pentru ajutorul si interventia lui/ei.

Aminteste-ti sa NU spui ingerilor pazitori CUM sa rezolve acea situatie. Ai incredere in miracolele lor.
Cere ce ai nevoie mai degraba decat ce vrei sau iti doresti, ingerii s-ar putea sa nu implineasca anumite dorinte, mai ales daca acelea nu sunt pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati. Citeste aici cele 10 motive pentru care ingerii nu implinesc uneori dorintele cuiva. Preda intentiile tale ingerilor pazitori si ai incredere si permite ca manifestarea sa aibe loc cu ajutorul ingerilor.

Ai grija sa multumesti ingerilor pazitori si lui Dumnezeu dupa ce te-au ajutat. Si tine minte, ingerii actioneaza doar cu iubire pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati si vor respecta liberul arbitru al celorlalti.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>