Sunday, January 3, 2016

Semnificatia numerelor de ingeri 2016 si 9


Esti curios ce va aduce 2016 ? Iata semnificatiile numerelor de ingeri 2016 si 9, citeste-le pentru a descoperi mesajele ingerilor pentru anul 2016. 

Ghidare angelica, inger pazitor - semnificatia numerelor de ingeri 2016 si 9.


Semnificatia numarului de ingeri 2016

Numarul 2016 contine energiile si atributele numarului 2 si al numarului 0 si vibratiile si influentele numarului 1 si numarului 6. Numarul 2 reprezinta vibratiile adaptarii si cooperarii, medierii si diplomatiei, gasirea echilibrului si a armoniei, consideratia pentru altii, flexibilitate si gratie. Numarul 0 denota dezvoltarea cadourilor spirituale si reprezinta inceputul unei calatorii spirituale, eternitatea, infinitul, unitatea, intregirea, continuarea ciclurilor, punctul de inceput si potentialul si/sau alegerea. Numarul 0 amplifica si mareste energiile numerelor cu care apare. Numarul 1 contribuie cu energiile lui de optimism, motivatie si activitate, noi inceputuri, de a continua ce s-a inceput deja si de progres. Numarul 1 se refera si la crearea propriei tale realitati prin ganduri, convingeri si actiuni si la iesirea din zona de confort. Numarul 6 se refera la serviciu si la caracterul domestic, casa si familie, responsabilitate si fiabilitate, profunzime spirituala, idealism, nevoi economice si materiale, onestitate si integritate. Numarul 6 se refera si la rezolvarea problemelor si la gasirea solutiilor.

Numarul angelic 2016 iti spune ca eforturile pe care le-ai facut catre servirea misiunii sufletului tau au fost recunoscute de catre taramurile spiritual si angelic. Cand iti traiesti viata fiind sincer cu tine si cu misiunea ta culegi ca rasplata spirituala si emotionala iubire, incredere, claritate si camaraderie, cat si manifestarea abundentei de tot felul. Ai credinta si increderea ca se va avea grija de toate dorintele si nevoile tale materiale pe masura ce iti urmezi scopul vietii si esti deschis sa primesti si sa accepti binele tau, care s-ar putea sa apara in forma unor noi oportunitati, noi proiecte si/sau noi idei.

Numarul de ingeri 2016 te incurajeaza de asemenea sa ai incredere in mesajele si ghidarea pe care ai primit-o intuitiv in ceea ce priveste urmatorii pasi care trebuiesc facuti in situatiile care se refera la relatii, casa si/sau familie. Ideile, gandurile si actiunile tale iti vor oferi solutii la dilema/dilemele tale si urmatorul pas pentru tine este sa actionezi pozitiv in directia potrivita. Arata compasiune, intelegere si iubire, si sa ai o atitudine diplomatica si cooperanta pentru a da un exemplu pozitiv altora de la care acestia sa aibe ce invata si pe care sa-l poata urma.

Mentine-ti credinta si ai incredere in umanitate si in energiile universale si fii deschis la inima in acceptarea altora si generos ca spirit.


Semnificatia numarului de ingeri 9

Nota: numarul 9 reprezinta anul 2016 deoarece este calculat ca 2+0+1+6=9

Numarul 9 este numarul iubirii universale, reprezinta eternitate, credinta, legile universale spirituale, karma, inaltarea spirituala, trezirea spirituala, serviciul in folosul umanitatii, conducerea prin exemplu, filantropia, caritatea, sacrificial de sine, altruism, destin, misiunea si scopul sufletului, generozitate, perspective inalte, romantism, putere interioara, relatii publice, responsabilitate, intuitie, putere de character, a invata sa spui “nu”, abilitati creative, sensibilitate, loialitate, generalism, discretie, stralucire, rezolvarea problemelor, intelepciune interioara, iubire de sine, libertate, popularitate, idei inalte, toleranta, umilinta, bunavointa, empatie, compasiune, nonconformism, geniu artistic, un punct de vedere expansiv, excentricitate, comunicare, influenta, perfectuine, magnetism, intelegere, iertare, compasiune si simpatie, vizionarism, datorie si vocatie, obligatie, mysticism, optism si intelepciunea Divina.

Numarul de ingeri 9 este un semn de la ingeri ca drumul vietii tale si misunea sufletului tau implica a fi in serviciul umanitatii prin folosirea capacitatilor si talentelor tale native. Numarul angelic 9 sugereaza ca esti un lucrator in lumina innascut si te incurajeaza sa gasesti cai de a servi altora intr-un mod pozitiv si inalt.

Numarul de ingeri 9 s-ar putea sa indice ca e timpul sa inchei o faza, situatie sau relatie care nu-ti mai serveste intr-un mod pozitiv. Fii sigur ca “noul” va intra in viata ta ca sa imbunatateasca viata ta si stilul tau de viata in multe feluri. Pregateste-te chiar de azi ca ai multe de facut.

Numarul de ingeri 9 te incurajeaza sa ai compasiune, sa fii grijuliu, filantropic si in serviciul altora si al umanitatii ca intreg si sa-i conduci pe altii printr-un exemplu personal pozitiv.