Monday, December 7, 2015

Ghidare angelica

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Oricine e demn de asistenta angelica, ingerii ajuta si iubesc pe toata lumea indiferent de trecutul, istoria personala si credintele cuiva, de aceea si tu meriti asistenta angelica. 

inger cu flori


Cum sa primesti ghidare Divina de la ingeri gratuit ? Sa ceri ajutor si ghidare de la ingeri e usor si gratis, iata niste ponturi care sa te ajute sa beneficiezi de acestea cerandu-le chiar tu.

Ca sa beneficiezi de ghidare angelica trebuie ca mai intai sa ceri ingerilor sa te ajute, ei intervin doar daca le ceri pentru ca ei trebuie sa-ti respecte liberul arbitru (dar pot interveni liber ca sa-ti salveze viata daca trebuie sa traiesti mai mult). Citeste aici cum sa ceri ingerilor ceva in 8 pasi simpli.

Cum sa contactezi ingerii pentru ajutor – ai putea folosi metoda din articolul despre cum sa scri o scrisoare ingerilor ca sa le ceri ceva pentru scopuri pe termen lung si probleme mai serioase, nu pentru ajutor imediat.

Dupa ce ceri ingerilor sa-ti raspunda la o anumita intrebare, dupa ce le ceri ajutor, ghidare sau asistenta cu o situatie anume depinde de tine sa devii constient de mesajele si ghidarea ingerilor. Trebuie sa devii receptiv si sa-ti maresti constientizarea, sa fii atent la ce se intampla in jurul tau si de asemenea la intuitia, sentimentele, ideile noi, coincidentele, sincronicitatile care incep sa apara ca sa observi ce semne si mesaje de-ale ingerilor se repeta ca sa observi ghidarea lor.

Daca iti diminuezi receptivitatea limitezi abilitatea ingerilor sa te ajute. Cu cat esti mai receptiv, cu atat te pot ajuta mai mult. De asemenea trebuie sa fii deschis la cum se va manifesta ajutorul lor. Nu-ti face griji, ingerii sunt bucurosi sa-ti repete mesajele si semnele pana ce le observi. Scrie ce consideri ca este ghidare, semne si mesaje de la ingeri, ideile pe care le primesti ca sa nu le uiti ca sa poti raflecta mai tarziu asupra lor, asta te va ajuta sa ai si o mai buna privire de ansamblu asupra ghidarii angelice.
Ghidarea ingereasca o primesti si in functie de felul tau dominant de a primi mesajele: vizual(clarviziune), sentimente(clarsimtire), cunoastere(clarcunoastere), auz(claraudienta).

Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori


Cum sa-ti dai seama daca este sau nu ghidare angelica
Orice ghidare de la ingeri poate fii doar dintr-o perspectiva de lumina si iubire, mesajele si ghidarea lor exprima intotdeauna doar iubirea, daca primesti sentimente sau mesaje de frica sau ura, lasa-le sa dispara, nu le lua in considerare, acestea nu sunt de la ingeri si ar trebui sa le ignori, ingerii nu inspira niciodata pe nimeni sa faca rau altcuiva, ei fac lucruri doar spre cel mai mare bine al tuturor celor implicati. Cand e vorba de ingeri iubirea e raspunsul intotdeauna.
Fii atent la primul gand pe care il ai dupa ce termini o rugaciune adresata ingerilor in gand, in scris sau soptit, acesta este intotdeauna de la ingerii tai. Scrie-l ca sa reflectezi asupra lui si mai tarziu.
Dupa ce primesti ghidarea angelica trebuie sa actionezi pe baza ei.


Urmand ghidarea ingerilor

Actioneaza pe baza ghidarii pe care o primesti de la ingeri, depinde de tine s-o observi, s-o constientizezi si s-o urmezi, ei nu pot face in locul tau treaba pe care ar trebui sa o faci tu.
Ingerii reveleaza doar cate un pas pe rand, nu planul intreg, de indata ce realizezi pasul pe care ti l-au dat, or sa ti-l dea pe urmatorul. Asta se intampla datorita timpului pe care ti-l ia ca sa termini ce ai de facut, ei ajusteaza oportunitatile viitoare in functie de unde esti in acel moment. Cu cat actionezi mai repede, cu atat o sa primesti mai multa asistenta angelica. Actioneaza si fii sigur ca ingerii sunt cu tine la fiecare pas si te ajuta.

Daca vrei ca sa-ti imbunatatesti conexiunea si comunicarea cu ingerii ar trebui sa stii ca chiar si atunci cand citesti despre ei sau cand te gandesti la ingeri o imbunatatesti, asta te ajuta sa fii mai aproape de frecventa lor de vibratie inalta. De asemenea, ai putea comunica mai des cu ei, chiar si 10-15 minute pe zi daca doresti. Citeste aici ponturi ca sa-ti imbunatasesti comunicarea cu ingerii.
 
Cere ingerilor sa te ajute intervenind in afacerile tale pentru cel mai mare bine al tau – astfel le dai permisiunea sa actioneaze in beneficiul tau. Incredinteaza problemele tale ingerilor si ai incredere ca ei or sa aibe grije sa le rezolve in cel mai bun mod posibil pentru cel mai mare bine al tau si al tuturor celor implicati.

Accepta ajutorul cu recunostinta, multumeste ingerilor care te-au ajutat si lui Dumnezeu, pentru ghidarea Divina angelica pe care o primesti la fiecare pas.

Pentru ghidare angelica prin semnificatia numerelor de ingeri citeste aici
Pentru ghidare Divina a ingerilor cu carduri oracol gratuite citeste aici

Acestea sunt cele mai de baza lucruri despre cum sa ceri ingerilor ghidare, cum sa primesti ghidare de la ingeri, cum sa recunosti ghidarea angelica, semnele angelice si cum sa urmezi ghidarea ingerilor.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>