Monday, December 7, 2015

8 pasi simpli ca sa ceri ingerilor ceva

Last updated: Thursday, November 23, 2023
A venit timpul sa ceri ajutor ingerilor ?


Inger rugandu-se

Atunci ar trebui sa sti ca ingerii sunt mereu cu tine, dornici sa te ajute pe calea ta si sa-ti faca viata mai usoara. Dar ei te pot ajuta doar daca le ceri ajutorul, pentru ca ei trebuie sa respecte liberul arbitru al fiecarei persoane, ei nu pot interveni in viata ta fara permisiunea ta, cu exceptia anumitor situatii care iti ameninta viata daca trebuie sa traiesti mai mult si a urgentelor. Nu e niciun risc in a cere ingerilor ceva, deoarece ei sunt finite de lumina si iubire, ei pot doar sa itidea si sa-ti raspunda cu iubire neconditionata si sa faca lucruri spre cel mai mare bine al tuturor celor implicati. Ai putea crede ca ingerii ar trebui deja sa stie ce vrei si ca nu ar trebui sa le ceri nimic, dat trebuie sa faci asta, pentru ca ei sa te poata ajuta, datorita liberului tau arbitru.

Ingerii sunt omniprezenti si infiniti, ei pot fi in mai multe locuri in acelasi timp si sa ajute pe toata lumea in acelasi timp. Oricine este complet demn de asistenta angelica, ingerii ajuta si iubesc neconditionat pe toata lumea indiferent de istoria si credintele lor personale, de aceea si tu esti complet demn si meriti asistenta ingerilor. Poti cere ingerilor ajutor, asistenta si ghidare cu orice doresti sau ai nevoie, ajutorul angelic este nelimitat si infinit, ei sunt aici sa te ajute si sunt bucurosi sa te ajute, deci nu trebuie sa consideri ca le irosesti timpul cu cererile tale sau ca-i plictisesti sau ca le-ai cerut prea mult.

Ca sa beneficiezi de ajutorul, asistenta si ghidarea lor Divina angelica este usor. Trebuie doar sa ceri. Dar daca ceri ingerilor ceva care nu este pentru cel mai mare bine al tau, care te-ar conduce la grija sau frica, sau le ceri sa faca rau unei persoane pe care o urasti, ei nu or sa te ajute cu cererile acestea (citeste aici cele 10 motive pentru care ingerii s-ar putea sa nu te ajute cu rugamintile tale).

​Ingerii pot sa-ti ofere ajutor practic, de la asistenta imediata cu sarcinile tale, ca gasirea cheilor tale pierdute la ajutor cu indeplinirea scopurilor pe termen lung. Unele din lucrurile pentru care poti cere ajutor ingerilor sunt: ajutor cu scopurile tale, ajutor financiar pentru lucruri materiale, bani, promovarea aceea la serviciu, gasirea unui job perfect care sa se plateasca bine, protectie de la ingerii protectori, ingeri pazitori si arhangheli, semne angelice, pace in lume, sanatate mai buna, rabdare, curaj, prieteni noi, incurajare, sustinere etc.

Pentru lucruri care nu presupun ajutor imediat ca gasirea unor chei pierdute de exemplu, pentru probleme mai serioase sau scopuri pe termen lung ar trebui sa ceri ajutorul ingerilor si a ingerului pazitor intr-o scrisoare. Citeste aici cum sa scri o scrisoare ingerilor si aici cum sa scri o scrisoare arhanghelilor.
 
 Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori


Cei 8 pasi usori ca sa ceri si sa primesti ajutor cu ceva de la ingeri:


1. Invita prezenta angelica
Primul pas, conectarea cu ingerii – invita prezenta ingerilor tai, cheama ingerii sa te inconjoare si sa asculte ce o sa spui. Spune ceva ca ‘’ Dragi ingeri ai mei va chem, va rog sa ma inconjurati acum si sa ma ascultati’’. Ar trebui sa te simti inconjurat de un sentiment de pace si iubire cand ingerii sunt aproape.


2. Cere
Care ajutorul ingerilor – cere ajutorul ingerilor cu orice iti doresti sau ai nevoie. Crererea, rugamintea ta trebuie sa fie cat mai detaliata posibil. Ingerii raspund de fiecare data. Poti sa le ceri ajutorul cu voce tare, in gand sau in scris (nu te obosi sa ceri ingerilor sa faca rau unei persoane pe care o urasti sau pe care esti geloasa deoarece ei nu or sa faca rau nimanui). Vorbeste soptit cand te adresezi ingerilor.


3. Ingaduie, permite sa se intample
Lasa ingerii sa te ajute, preda situatia lor si ai incredere in sincronizarea Divina. Elibereaza-te de toate asteptarile despre cum si cand cererea, rugamintea ta ar trebui sa primeasca raspuns, cum ar trebui sa te ajute ingerii, cum ar trebui sa fie sau ce o sa primesti. Rezuma-te la a descrie cat mai detaliat posibil situatia ta, pentru ce anume ai nevoie de ajutor, exprima-ti ingrijorarile, fricile si sentimentele despre situatia ta si mentioneaza ca vrei ca ingerii sa te ajute sa rezolvi situatia asa cum considera ei potrivit pentru cel mai mare bine al tau si de asemenea pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicati in acea situatie, daca situatia implica si alte persoane. Cere mai degraba ce ai nevoie decat ce vrei. Ingerii stiu mai bine decat tine care e cel mai mare bine al tau si raspund fiecarei rugaminti. Uneori implinirea pare intarziata daca nu este timpul potrivit Divin pentru asta, o sa primesti implinirea in timpul Divin potrivit pentru tine.

Cere ingerilor sa vindece si transmute toate ingrijorarile si fricile tale, sa le elibereze in lumina si sa le inlocuiasca cu iubire neconditionata, lumina si compasiune si de asemenea sa curete si sa ridice vibratia ta, in frecventa lor angelica de iubire si bucurie.

Lasa si ingaduie, permite ingerilor sa decida calea, cand si cum, ei pot doar sa actioneze cu iubire neconditionata pentru cel mai mare bine al tau si de asemenea pentru cel mai mare bine al tuturor celor implicate, oricum.
De exemplu, daca ai nevoie de mai multi bani atunci cere ingerilor ajutor financiar, mai multi bani, nu cere o marire de salariu la slujba ta curenta, sa castigi la loterie etc. Apoi lasa-i pe ei sa decida cum o sa primesti banii. Ei actioneaza in aliniere cu scopul vietii tale si solutiile apar si se intampla in viata ta in timpul Divin potrivit pentru tine. Deci lasa-te dus de val si ai incredere ca totul se va rezolva pentru cel mai mare bine al tau.


4. Crede si ai incredere
Crede ca ce ai cerut vei primi, ca e deja facut, ca totul se va rezolva exact asa cum ar trebui. Renunta la ingrijorarile tale si ai incredere in miracolele care or sa se intample prin intermediul ingerilor, ca or sa-ti aduca cel mai bun lucru sau mai binele decat ai cerut, ai incredere ca o sa observi iubirea in fiecare rugaminte, cerere raspunsa, ingerilor le place sa ajute. Daca te temi ca cererea ta nu va primi raspuns, atunci cere ingerilor sa te ajute  sa observi clar si sa intelegi raspunsurile, semnele si ghidarea lor. Da toate ingrijorarile si fricile tale ingerilor pentru vindecare si transmutare. Ai incredere ca ingerii sunt cu tine, ai incredere in semnele pe care ti le trimit si in ajutorul lor.
Esti iubit neconditionat de catre ingeri.


5. Spune multumesc, multumeste
Multumeste deja ingerilor, exprima-ti aprecierea si recunosatinta pentru ajutorul lor cu ce ai cerut. Multumeste-le de asemenea pentru tot ajutorul pe care ti l-au dat pana acum, de care nu sti, cand observi ca o situatie incepe sa se rezolve si din nou dupa ce or sa te ajute cu ce ai cerut. De fiecare data cand multumesti ingerilor multumeste-I si lui Dumnezeu. Datorita maretiei, luminii, iubirii neconditionate si vointei lui Dumnezeu ingerii exista si esti ajutat de ei.

Astfel vei lucra in armonie cu ingerii si vei putea conta din ce in ce mai mult pe ajutorul si asistenta lor. De asemenea vei observa ca vei avea din ce in ce mai multe motive sa fi recunoscator, sa iti exprimi recunostinta si aprecierea, daca vei avea o atitudine de recunostinta. Daca nu poti fi recunoscator pentru ce se intampla in viata ta cere ingerilor sa tea jute sa gasesti iubirea care este prezenta in situatia ta, in orice dificultate cu care te confrunti. Ai rabdare cu asta si renunta la orice fel de asteptari despre cum iubirea ar trebui sa-ti fie revelata.


 6. Fii receptiv
Ingerii raspund oricui cu iubire complet neconditionata si te pot ajuta, dar trebuie sa fii deschis la felul in care ajutorul lor se va manifesta. Fii atent si noteaza-ti doar primul gand pe care o sa-l ai dupa ce ai cerut ceva in cererea, rugamintea ta imediat ce o termini, acesta este de la ingeri. Dupa ce ceri ajutor ingerilor, fii atent la ce se intampla in jurul tau si de asemenea la intuitia, sentimentele tale, la coincidente, ca sa-ti maresti constientizarea si sa observi semnele, mesajele si ghidarea ingerilor. Cu cat esti mai receptiv, cu atatte pot ajuta mai mult, daca iti diminuezi receptivitatea limitezi abilitatea ingerilor de a te ajuta. 


7. Urmeaza ghidarea, actioneaza 
Cum iti pot oferii ingerii ghidare
Dupa ce ceri ingerilor sa-ti raspunda la o anumita intrebare, dupa ce le ceri ajutorul, ghidarea si asistenta lor cu o anumita situatie depinde de tine sa devii constient de mesajele si ghidarea lor.Observa ce sentimente ai in acel moment (ingerii dau doar sentimente de pace, iubire) primul gand pe care il ai imediat dupa ce ii termini de rugat ceva, ce idei noi ai chiar si imediat dupa ce le ceri ceva si de asemenea observa ce cuvinte, ganduri, mesaje, semne se repeta, scrise sau pe care le auzi in ocazii diferite chiar si intamplator pe strada la alte persoane, in urmatoarele zile, acelea sunt mesajele tale, indiciile pe care ti le dau ingerii, accepta oportunitatile si actioneaza rapid pe baza lor. De asemenea, e util sa sti semnele ingerilor, sa fii atent la indiciile lor, la coincidentele, sincronicitatile care incep sa apara, la presentimentele si banuielile tale, la noi oportunitati despre care ai un sentiment bun, poate chiar o sa observi ca ai resurse care au fost acolo tot timpul, dar pe care nu le-ai observat inainte.

Nu-ti face griji, ingerii se bucura sa-ti repete semnele pena ce le vei observa. Chiar si daca nu intelegi semnificatia vreunuia, sa le observi e important. Noteaza, scrie ce crezi ca e ghidare, semne si mesaje de la ingeri, ideile pe care le primesti ca sa nu le uiti si sa reflectezi asupra lor mai tarziu.

Cum sa sti daca e ghidare angelica
Orice ghidare de la ingeri poate fi doar dintr-o perspectiva de iubire si lumina, mesajele si ghidarea lor exprima intotdeauna iubirea, daca primesti mesaje sau sentimente bazate pe frica sau ura, lasa-le sa dispara si nu le lua in considerare, acelea nu sunt de la ingeri si ar trebui sa le ignori, ingerii nu ar inspira niciodata pe nimeni sa raneasca pe altcineva, sa faca rau cuiva, ingerii fac si inspira doar lucruri si sentimente care sunt spre cel mai mare bine al tutuor celor implicati.

Urmeaza ghidarea angelica
Actioneaza pe baza ghidarii pe care o primesti, ingerii te pot ajuta prin toate lucrurile, dar depinde de tine sa observi si sa urmezi ghidarea lor, ei nu pot face in locul tau ce ar trebui sa faci tu, partea ta.

Ingerii iti reveleaza doar cate un pas pe rand, nu planul intreg, odata ce termini pasul pe care ti l-au dat, or sa ti-l dea pe urmatorul. Asta se intampla datorita timpului pe care ti-l ia sa termini ce ai de facut, ei ajusteaza oportunitatile viitoare in functie de unde ai ajuns tu la acel moment. Cu cat actionezi mai repede, cu atat mai repede primesti mai multa asistenta ingereasca. Actioneaza si fii convins ca ingerii sunt cu tine la fiecare pas, ajutandu-te.


8. Accepta ajutorul, cu recunostinta
Accepta ajutorul cu recunostinta. Prinde oportunitatea cand apare si actioneaza.
Uneori oamenii refuza ajutorul daca nu e exact asa cum au dorit ei, potrivit singurului mod in care ei vroiau ca lucrurile sa fie facute, chiar si daca asta inseamna sa nu mai rezolve situatia pana la urma. Nu limita posibilitatile de a rezolva problemele cu ajutor ingeresc fiind incapatanat, lasa ingerii sa decida calea, cand si cum, ei pot actiona oricum doar cu iubire neconditionata pentru cel mai mare bine al tau si al tuturor celor implicati intr-o situatie anume.

Uneori, in functie de situatie, de ce ai cerut, cateodata, nu mereu, ci doar uneori, s-ar putea sa primesti de la altii ajutor gratuit neconditionat, cadouri gratuite neconditionate de nimic, care sa te ajute, daca asta o sa fie si cazul tau, ai putea sa accepti ca fiind un cadou de la ingeri si sa nu-l refuzi chiar daca esti una din acele persoane care refuza ceva daca nu au muncit chiar ei pentru asta. Daca crezi ca nu o sa accepti ceva gratuit, spune ingerilor ca ai prefera sa rezolve situatia in asa fel incat sa nu primesti nimic gratuit sau da acelor persoane ceva in schimb ca de exemplu o moneda, putini bani, un cadou mic ca de exemplu chiar si o bomboana de ciocolata, chiar si doar acestea sunt mai mult decat suficiente pentru a se considera un schimb facut, ca sa nu ai impresia ca ai ramas dator vreunei persoane. Ingerii lucreaza “in spatele scenei” ca sa te ajute, sa pregateasca oportunitati, daca nu o sa accepti cadourile, ajutorul sau ghidarea lor, sa nu spui si sa nu te plangi dupa ca nu te-au ajutat si cere-le scuze pentru ca ai refuzat ajutorul lor.

In orice caz, ai dreptul sa refuzi ajutorul lor, deci nu-ti face griji, nu o sa se intample nimic rau in cazul in care refuzi ceva din diferite motive deoarece ingerii iti respecta liberal arbitru.

Dupa ce vei primi ajutorul angelic asigura-te ca multumesti, iti exprimi aprecierea si recunostinta ingerilor si lui Dumnezeu.

Cu cat te gandesti, chemi, afli, citesti mai mult despre ingerii Divini, ramai deschis la ghidarea si asistenta lor cu atat mai mult ei vor incepe sa ti se faca cunoscuti si vei recunoaste prezenta lor in viata ta de zi cu zi mai usor si vei ajunge sa comunici mai usor cu ei. Daca vrei sa-ti imbunatatesti comunicarea cu ingerii, ai putea sa-ti rezervi 5-15 minute pe zi ca sa vorbesti cu ei, chiar si doar ca sa le impartasesti ceva ca celor mai buni priteni ai tai.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>