Monday, December 7, 2015

10 motive pentru care ingerii nu ajuta cu implinirea unei dorinte


De ce ingerii nu ti-au implinit rugamintile ? De ce nu te-au ajutat ingerii ? cand se vor implini dorintele tale cu ajutor angelic ?


inger cu aripi mari aurii

10 motive comune pentru care ingerii s-ar putea sa nu te fi ajutat sa-ti implinesti dorintele

Ai cerut ingerilor sau ingerului pazitor ceva si nu s-a indeplinit inca, esti frustrat si confuz pentru ca nu esti sigur daca chiar te-au ascultat si te intrebi de ce nu s-a raspuns rugamintilor, cererilor tale, de ce ingerii nu te-au ajutat ? Verifica lista de mai jos ca sa afli cele mai frecvente motive pentru care ingerii nu indeplinesc dorintele cuiva, poate unul din ele este si cazul tau.

De obicei depinde de ce anume ceri si de cat de mult crezi.

Ingerii intotdeauna asculta si raspund cererilor si rugamintilor tale intr-un fel, mai devreme sau mai tarziu, dar toate primesc raspuns, iti vei primi pana la urma raspunsul chiar si daca s-ar putea sa nu fie raspunsul pe care-l sperai. Ingerii nu lasa nicio cerere, rugaminte neraspunsa. Ingerii te iubesc neconditionat orice ar fi si nu te pedepsesc niciodata, dar totul se intampla in timpul Divin potrivit. Ramai deschis, calm si constient ca sa observi si sa primesti raspunsurile tale, semnele, mesajele si ghidarea lor. Adu-ti aminte, cu ingerii iubirea este raspunsul intotdeauna, ingerii nu raspund cu si nu dau niciodata mesaje de ura sau frica.


1. Ai cerut ingerilor ceva ce nu e spre cel mai mare bine al tau, care in final te-ar duce la grija sau frica
Fiecare rugaminte si cerere este raspunsa dar nu intotdeauna asa cum ai vrea, pentru ca ingerii pot sa vada dincolo de aparente si stiu ce s-ar putea intampla in viitor, ei trebuie sa raspunda cu cel mai mare bine al tau luat in consideratie, asadar cand ei nu te ajuta cu vreo dorinta inseamna ca de obicei vei observa ca pe termen lung ce ti-ai dorit nu era bine pentru tine, nu era pentru cel mai mare bine al tau. Deci nu te grabi sa blamezi ingerii, uneori te protejeaza de o situatie care tu crezi ca e buna pentru tine, dar de fapt nu este. Lasa totul in grija lor si ai rabdare, ingerii stiu sa aranjeze totul in favoarea ta, planul Divin pentru tine este intotdeauna mai bun decat cel pe care il ai pentru tine. Cere ce ai nevoie mai degraba decat ce vrei.


2. Dorinta ta implica si alte persoane sau ai cerut ingerilor sa faca rau unei persoane pe care o urasti sau care nu-ti place
Daca rugamintea sau dorinta ta implica si alte persoane, daca de exemplu ai vrea ca o anumita persoana sa se schimbe sau sa faca un anumit lucru, atunci ar trebui sa sti ca prin legea universala a non-interferarii ingerii nu pot interfera cu calatoria, planul sau liberul arbitru al unui suflet fara permisiunea acestuia, deci ei nu or sa te ajute cu acele dorinte. De asemenea, ingerii nu fac rau nimanui, ei iubesc pe toata lumea indiferent de istoria personala si de credintele cuiva, asadar nu poti conta pe ingeri ca sa ranesti o persoana pe care o urasti sau care iti displace.
 

3. Nu ai recunoscut sau nu ai urmat ghidarea lor
Ca sa primesti raspunsuri si ghidare de la ingeri trebuie sa fii relaxat, calm, linistit, pe frecventa lor de bucurie ca ei sa poata comunica cu tine si pentru ca tu sa fii constient de ei. Apoi trebuie sa actionezi ca sa urmezi ghidarea angelica, ingerii nu pot face treaba ta in locul tau. Fii atent la caile subtile prin care ingerii iti pot raspunde la rugaminti, uneori raspunsurile vin in feluri neasteptate, ingerii lucreaza si prin intermediul oamenilor. Nu, daca ceri ingerilor ajutor si ghidare asta nu inseamna ca or sa apara oameni la usa ta ca sa-ti spuna ca au fost trimisi de ingeri ca sa-ti indeplineasca dorintele de ieri si sa-ti dea suma potrivita de bani pe care ai cerut-o ingerilor sau chiar sa-ti rezolve problemele si partenerul acela ideal nu o sa apara pur si simplu la usa ta ca sa-ti declare dintr-o data dragostea, iti place sau nu va trebui sa-ti faci si tu partea ta, sa actionezi pe baza ghidarii angelice primite, nu doar sa te astepti ca ingerii sa faca totul pentru tine in locul tau.


4. Ai refuzat ajutorul oferit
Ingerii te-au ajutat, ti-au dat oportunitatile potrivite, dar ai refuzat ajutorul primit din diferite motive, poate chiar si pentru ca cineva ti-a oferit ajutor gratuit neconditionat si tu nu ai vrut sa primesti ceva gratuit fara sa dai ceva in schimb.


5. Cererea, rugamintea sau dorinta ta face parte dintr-o foarte importanta lectie de viata prin care inca mai treci
Daca dorinta ta e parte a unei lectii de viata care trebuie sa fie invatata, pentru evolutia ta spirituala viitoare, daca inca mai trebuie sa inveti ceva din lectia de viata dintr-o anumita situatie, daca inca nu ai invatat lectia din acea situatie ingerii te vor sustine in orice fel pot dar nu vor interfera cu lectia ta de viata, nici cu planul lui Dumnezeu sau al sinelui tau superior pentru aceasta viata a ta de pe Pamant. Primul lucru ar fi sa fi constient de acea lectie de viata, s-o descoperi. Daca nu poti face asta singur cere ingerilor tai sa iti trimita pe cineva care sa te sustina si sa te ajute sa intelegi care este lectia ta de viata in acea situatie in particular ca s-o poti constientiza, sa te descurci cu ea si sa treci peste asta, sa poti continua cu viata ta.

Daca simti ca rugamintile tale nu sunt raspunse, cere ingerilor sa iti trimita in viata ta pe cineva care este obiectiv si pe care l-ai asculta, in care sa ai incredere ca sa te ajute sa descoperi unde ai putea avea o lectie, sau in ce arie a vietii tale ar trebui sa mai lucrezi ca sa te ajute sa descoperi ce iti scapa, ca sa fie clarificat inainte ca rugamintilor tale sa se raspunda si ca sa se poata realiza ce doresti.
 

6. Mai dureaza ceva timp, timpul Divin potrivit
Ai putea dori ca dorintele tale sa se implineasca rapid, dare ele nu se pot realiza mereu peste noapte, s-ar putea sa aibe nevoie de mai mult timp de pregatire si sa se implineasca de-abia in timpul Divin potrivit pentru tine. In dimensiunile superioare unde sunt ingerii nu exista limita de timp, este doar acum, dar pe Pamant sunt si ingerii vor trebui sa lucreze in limitele de timp de pe Pamant, iar asta s-ar putea sa dureze mai mult timp. Ai rabdare.


7. Esti prea stresat, prea disperat
Fii rabdator si calm, nu deveni frustrat sau prea disperat, incearca sa nu-ti faci prea multe griji, ca sa fii sigur ca ramai intr-o vibratie apropiata de cea a ingerilor de iubire si bucurie, ai incredere in ingeri si incredinteaza-le lor toate ingrijorarile si fricile tale pentru transmutare in lumina, bucurie si pace. Cere ingerilor sa te elibereze si de frica ca rugamintile tale nu vor fi raspunse.


8. Nu crezi, liberul tau arbitru
Cand ceri ingerilor ceva dar nu crezi ca ei te vor ajuta si te indoiesti ca o sa primesti vreodata ce ai cerut, sau te indoiesti ca meriti acel lucru, ai putea fi atat de convins de asta incat ingerii s-ar putea sa considere ca de fapt asta e dorinta ta si ei nu inrfereaza cu liberul tau arbitru ajutandu-te sa impliesti ce le-ai cerut. Ce-ti doresti mai mult de fapt, ca dorinta ta sa se implineasca sau nu ? Ei te cunosc mai bine decat te cunosti tu, nu ii poti minti. Esti sigur ca chiar vrei ce ai cerut ingerilor ?
 

9. Toata lumea stie ce-ti doresti, pentru ce te rogi
Incearca san u informezi pe toata lumea pentru ce te rogi sau ce-ti doresti. Uneori chiar si cei dragi sunt primii care ar prefera ca tu sa ramai unde esti chiar acum, ori pentru ca e mai convenabil pentru ei ori deoarece nu te pot imagina pe tine in alta situatie. Sau poate ca ai niste prieteni falsi, care te-ar ajuta cu placere sa ramai unde esti momentan sfatuindu-te prost, facandu-te sa-ti fie frica, din gelozie si ar putea sa incerce sa te faca sa te razgandesti.

Pastreaza cat mai mult posibil pentru tine pentru ce anume te rogi sau asigura-te ca impartasesti dorintele tale doar cu persoane care ti-au dovedit deja ca sunt dispuse sa te sustina orice ar fi, neconditionat. Astfel, cand coincidente si oportunitati vor incepe sa apara care se potrivesc cu rugamintile tale adresate ingerilor si cu dorintele tale, vei sti sigur ca sunt datorate interventiei angelice.


10. Nu ai cerut de fapt ajutor ingerilor cu asta
Esti sigur ca ai cerut de fapt ingerilor ajutor cu ce astepti de la ei ? Ei pot interveni doar dupa ce le ceri sa te ajute, asteptarile tale sunt degeaba daca nu le-ai cerut ajutorul, asistenta si ghidare.

O solutie posibila ar fi sa fii atent la primul gand pe care-l ai despre ce ai cerut in rugamintea ta de indata ce ai terminat-o de adresat ingerilor, acesta este de la ingeri. Incearca sa ceri ingerilor inainte de terminarea rugamintii, sau a scrisorii sa includa in primul gand pe care o sa ti-l dea dupa, mentiunea daca dorinta ta va fi implinita sau nu. Scrie primul gand ca sa reflectezi asupra lui mai tarziu si ia in considerare faptul ca ingerii nu-ti pot spune exact ziua in care dorinta ta se va implini, asta depinde de mai multe lucruri inclusiv de timpul Divin potrivit pentru tine, de felul in care vei actiona si in care vei urma ghidarea angelica.