Tuesday, December 15, 2015

Desene ingeri, ingerasi si aripi de ingeri

Last updated: Sunday, November 19, 2023

Daca doresti pagini si imagini de colorat cu ingeri, ingerasi, aripi de ingeri, citeste si:

Top 5 siteuri cu pagini de colorat ingeri: desene cu imagini poze gratuite printabile sau de colorat online cu ingerasi, ingeri si aripi de ingeri pentru copii si adulti(desene cu mai multe detalii), inclusiv cu imagini reprezentand ingerul pazitor, arhanghelul Mihail, arhanghelul Gabriel, ingeri femeie, ingerasi copii, ingerasi de craciun.

 Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori

Video tutoriale - cum sa desenezi ingeri, ingerasi si aripi de ingeri usor pas cu pas

Ingerii sunt considerati a fi fiinte protectoare, mesageri divini, simboluri ale sperantei, ghidarii angelice, protectiei, adesea asociati cu iubirea divina, inocența, pacea si armonia. Reprezentati ca fiind frumosi, gratiosi, luminosi si avand aripi, desenarea si colorarea lor poate fi o forma de conectare spirituala cu ingerii prin care poti gasi confort, liniste si speranta.

De asemenea, a desena si colora ingeri, ingerasi si aripi de ingeri poate fi atat o forma de exprimare artistica cat si o activitate relaxanta; in timp ce te concentrezi asupra desenului și coloratului, mintea ta se relaxeaza si se elibereaza de gandurile negative. In plus, este cunoscut faptul ca desenatul si coloratul sunt activitati ce pot ajuta la dezvoltarea creativitatii si a imaginatiei, precum si la imbunatatirea abilitatilor de exprimare de sine. 

Prin desenarea ingerilor poti exprima frumusetea, eleganta, precum si latura ta jucausa, alegerea culorilor si a designului lor fiind o modalitate de a-ti exprima personalitatea.

Iata mai jos cateva video tutoriale care prezinta pas cu pas cum sa desenezi ingeri, ingerasi si aripi de ingeri, ordonate de la cele mai simple la cele cu mai multe detalii.


 

1. Cum sa desenezi ingeri si ingerasi

 

       



      




    




               


 

2. Cum sa desenezi aripi de ingeri


Desenarea aripilor de ingeri poate fi o sarcina dificila, dar cu putina practica si rabdare, oricine poate invata, este deci important sa fi rabdator si sa nu te descurajezi. 

Aripile de ingeri sunt intotdeauna reprezentate simetric si sunt de obicei alungite si usor curbate. Penajul aripilor de ingeri este de obicei frumos si pufos. Poti desena aripile de ingeri intr-un mod cat mai realist posibil sau mai abstract pentru a sugera penajul, pentru a evita sa te blochezi in detalii complicate, eventual prin a adauga cateva linii usoare mici si curbate pentru a sugera penele.

Desenarea aripilor de ingeri iti permite sa exersezi folosirea umbrelor si a luminilor in desene; poti incerca sa adaugi umbre sub fiecare penaj pentru a le da mai multă adancime si dimensiune si iluminare in zonele mai luminoase ale aripilor.

 

 

    



    



    




 Desenez si colorez: ingeri, ingerasi si aripi de ingeri.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>