Sunday, December 6, 2015

20 semne ale ingerilor

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Cele mai comune si obisnuite 20 de semne ingeresti -  tu pe care il primesti cel mai des ?
 


Multumeste ingerilor pentru fiecare semn pe care ti-l dau.

Sa ceri prea multe semne de la ingeri ca si confirmare s-ar putea sa dovedeasca ca nu ai incredere in ei sau ca nu observi semnele, asadar cere ingerilor sa te faca sa observi fiecare semn si nu exagera cu cerutul de prea multe semne pentru aceleasi lucruri mereu. Iti place sau nu ingerii nu or sa faca treaba pe care o ai tu de facut in locul tau, deci aminteste-ti sa actionezi de indata ce primesti o confirmare. Ingerii vor sa te faca fericit dar tu esti prima persoana care trebuie sa te faca fericit.

Daca te-ai rugat ingerilor, daca te-ai gandit la ei, daca i-ai intrebat ceva sau le-ai cerut vreun semn si observi unul din semnele mentionate mai jos, inseamna ca ingerii iti confirma ca sunt cu tine, prezenta lor in viata ta, ca au primit cererile si rugamintile tale, ca sunt gata si dispusi sa te ajute si sa-ti dea semne ca raspunsuri, mesaje si ghidare angelica.
Acestea sunt si semne ale ingerilor pazitori. Semnele pe care  ti le vor da depind de nivelul tau de cunoastere si de credintele tale. Vei observa semnele ingerilor de fiecare data, ei or sa-ti atraga atentia asupra lor de fiecare data. Nu-ti face griji, ingerii sunt bucurosi sa repete semnele pana ce le observi. Trebuie sa fi prezent si constient sa observi ghidarea angelica si sa sti aceste 20 de semne comune ale ingerilor si semnificatia lor ca sa le recunosti mai usor si sa descoperi mesajul ingerilor din spatele lor. Ai putea experimenta prezenta ingerilor si mesajele lor si in alte feluri prin alte semne nementionate aici, in functie de ghidarea ingerilor, dar de fiecare data vei sti ca au fost de la ingeri. 

Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori


Semnele ingerilor
Aceste semne ingeresti si simbolurile lor sunt mesaje de sus, semne ale prezentei ingerilor, semne ca ingerii sunt in jurul tau, ca ingerii sunt aproape.


1. Pene
Penele sunt unul dintre cele mai commune semne ale ingerilor si sunt considerate “cartea lor de vizita”, se pot gasi chiar si in cele mai neasteptate locuri in toate culorile si marimile, dar cea mai comuna este pana alba. Cand gasesti o pana de la ingeri o sa sti ca e de la ei si o sa sti si ce insemna pentru tine, semnificatia lor are legatura cu rugaciunile tale adresate ingerilor, apar chiar si dupa ce ce ai chemat ingerii in gand, si inseamna ca ingerii sunt acolo pentru tine, aproape, iti trimit iubire si te sustin.

2. Nori
Norii sunt unul dintre cele mai comune moduri de a primi mesaje de la ingeri, poti observa ingeri care seamana cu ingeri, inimi, aripi, pene sau alte simboluri asociate cu ingerii, ca sa-ti arate ca ingerii sunt acolo cu tine.

3. Muzica si televiziune
Ingerii trimit adesea mesaje prin muzica, deci fii atent la cantecele pe care le auzi ocazional, cand auzi mereu un anumit cantec la radio, sau cand iti amintesti de un cantec si incepi sa-l fredonezi, fii atent la numele cantecului, la versurile lui poate acestea iti confirma ceva. Daca auzi dintr-o data muzica corala chiar si pentru un scurt timp si nimeni din jur nu pare s-o auda, nu-ti face griji, asta in general indica prezenta unui arhanghel langa tine.

Ingerii pot sa-ti trimita mesaje chiar si cand doar iei la rand canalele TV si dintr-o data auzi sau observi ceva scris chiar si la breaking news ca o coincidenta in legatura cu ceva pentru care te-ai adresat ingerilor, sau gasesti din intamplare un program tv sau un documentar despre problemele tale, nu le ignora, acestea ar putea fi semne de la ingerii tai.

 4. Monede
Sa gasesti monede sau bani in general e un semn obisnuit de-al ingerilor. Verifica data de pe ele, poate insemna ceva pentru tine. Acest semn ingeresc apare de obicei dupa ce ceri ajutor financiar ingerilor tai si inseamna ca ei te vor ajuta financiar.

5. Curcubeu
Cand ingerii iti lasa semne ca un curcubeu sau un curcubeu in jurul lunii, ori un curcubeu dublu chiar daca n-a plouat deloc, acestea inseamna ca ei au grija de situatia ta in intregime.

6. Semne imprimate sau reclame
O modalitate obisnuita prin care ingerii iti dau semne si indicii chiar si aproape imediat ce ce le-ai cerut ceva este prin a te face sa observi anumite cuvinte, fraze sau imagini ca sloganuri pe panouri, nume de magazine, nume de strazi, nume de cladiri ca raspuns. Aceasta este o ghidare angelica obisnuita.
7. Numere
Ingerii se folosesc mereu de secvente de numere pentru a da raspunsuri si indicii. Poti sa le observi oriunde, pe ceas, la numerele de inmatriculare ale masinilor, numere de telefon, magazine, etc. Intreaba ingerii ce inseamna, care e mesajul lor angelic pentru tine, sau cauta semnificatia lor in indexul de numere ale ingerilor recomandat pe blog.
8. Fluturi
Fluturii sunt un semn special al ingerilor. Acestea sunt simboluri ca pentru tine urmeaza o renastere, transformare si schimbare.

9. Carti, reviste
Cand o carte cade pe neasteptate dint-un raft cand tocmai treci tu pe langa atunci inseamna ca trebuie s-o citesti, daca s-a deschis la o anumita pagina citeste-o, daca observi cuvinte in reviste care iti atrag atentia imediat citeste-le, acestea pot fi mesaje de la ingeri.

10. Forme de ingeri
Formele de ingeri pot aparea oriunde, nu doar pe cer.

11. Vise 
Ingerii ar putea sa-ti dea o solutie la o problema anume prin intermediul vidselor ca sa-ti indice in ce directie s-o iei. Pentru genul acesta de ghidare trebuie sa ceri ingerilor sa vina in visele tale si sa-ti arate solutia la o anumita problema in visele tale si cere-le sa te faca sa-ti amintesti ce ai visat dimineata.

12. Mirosuri
Ingerilor le place sa-si faca simtita prezenta de obicei si prin arome subtile placute de flori care par sa apara ca de nicaieri. Fii constient de mirosurile care apar, daca apar, dupa ce te rogi unor anumiti ingeri, ingerului pazitor sau vreunui anume arhanghel, s-ar putea ca pe viitor sa-i recunosti prezenta langa tine dupa miros. Mirosi ceva neplacut ? Acesta NU este un semn de la ingeri.

13. Clopotei
Si clinchetul clopoteilor iti adduce un mesaj de la ingeri, asculta-l ca sa-ti dai seama daca te fac sa te gandesti la numite cuvinte.

14. Scantei
Ca semne de la ingeri s-ar putea sa observi si sfere de lumina, sclipiri neasteptate de lumina, licariri colorate de lumina, raze de lumina, scanteieri de lumina, care apar apar ca de nicaieri cand nu e nicio sursa evidenta de lumina pentru acestea, o stea luminoasa care iti atrage atentia dintr-o data. Incearca sa inchizi ochii si daca inca mai vezi acea lumina atunci cel mai probabil e un inger cu tine acolo.

15. Figuri de lumina    
Figurile de lumina apar de obicei imediat ce te trezesti din somn, si ar putea fi insotite de un miros placut subtil.

16. Copii mici si animale
Copiii mici si animalele pot observa ingerii. Daca observi un copil mic ca se uita indelung la tavan sau ca un animal se uita doar intr-un anume loc indelung de parca ar privi in gol, s-ar putea ca de fapt sa se uite la un inger.

17. Telefoane
 Daca primesti dintr-o data un telefon de la cineva din trecut pe care nu mai stiai cum sa-l contactezi, sau un telefon de la o persoana de la care ai nevoie de ajutor chiar cand ai nevoie de ajutorul acesteia, poti sa fi sigur ca a fost o interventie angelica.

18. Voci
S-ar putea sa auzi voci angelice care incearca sa comunice cu tine, ca o voce care se pare ca vine de nicaieri soptita, sau un mesaj primit in gand, asta de obicei inseamna ca experimentezi ghidarea ingerilor tai atunci cand este o urgenta imediata sau te simti prea speriat. Daca vocea e de-abia soptita, cere ingerului ca vorbeasca putin mai tare ca sa intelegi ce spune.


19. Sentimente, senzatii
Daca simti ca esti in prezenta unui inger, atunci probabil ca esti.
Uneori ingerii fac prezenta lor foarte evidenta dandu-ti un sentiment de iubire neconditionata coplesitoare. Cand ingerii isi fac simtita prezenta, s-ar putea sa ai dintr-o data senzatii calde, urmate de un sentiment total de pace, simti ca mai e cineva present in camera cu tine chiar daca esti singur, simti ca cineva parka tocmai a trevut prin spatele tau cand nimeni nu mai e acolo, sau s-ar putea sa experimentezi senzatia ca o prezenta sta in picioare in spatele tau. S-ar putea sa simti piele de gaina sau furnicaturi pe spate, ori o foarte subtila atingere ca o perie subtila pe brat, gat sau obraz, o atingere delicata cu mana pe spate sau umeri, o invaluire foarte subtila ca o imbratisare in aripile iubitoare ale ingerului tau pazitor.

20. Cineva te striga pe nume
S-ar putea sa auzi numele tau strigat chiar si de 2 sau 3 ori cu o voce melodioasa care seamana cu a ta, sau strigat tare daca esti pe cale sa daci ceva periculos sau prostesc.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>