Monday, December 7, 2015

Cum sa scrii o scrisoare arhanghelilor

Last updated: Thursday, November 23, 2023
Ai scris vreodata o scrisoare unui arhanghel ? 

arhanghelul rafael raphael


Sa scrii o scrisoare unui arhanghel poate fi cel putin o experienta interesanta si ar putea chiar sa te ajute sa-ti imbunatatesti conexiunea, comunicarea si relatia personala cu oricare din ei.

Arhanghelii sunt intotdeauna disponibili si dispusi sa te ajute. Tot ce trebuie sa faci este sa ceri ghidare si ajutor angelic cand ai nevoie, toata lumea este demna de asistenta angelica inclusiv tu deoarece ingerii ajuta si iubesc neconditionat pe toata lumea indiferent de istoria si credintele lor personale.

Poti sa le scrii o scrisoare arhanghelilor si atunci cand nu esti sigur daca rugaciunile tale chiar au ajuns la ei, daca nu esti sigur cum sa comunici cu ei, si daca nu ai suficienta experienta cu meditatia dar ai vrea sa beneficiezi de ghidarea si ajutorul arhanghelilor.

Asigura-te ca te o sa dormi devreme dupa asta ca sa-ti amintesti mai usor visele in dimineata urmatoare, uneori chiar si in aceeasi noapte s-ar putea sa ai vise in legatura cu ce ai cerut arhanghelilor si chiar sa visezi solutia potrivita.

De exemplu, dupa ce-i ceri arhanghelui Rafael ajutor cu vindecarea, chiar si aceeasi noapte dupa ce ai scris scrisoarea s-ar putea sa visezi ca ai un consult medical si raspunsul, cauza si chiar tratamentul sugerat, scrie toate detaliile de indata ce te trezesti ca sa le poti revedea ulterior.

Indiferent ca scri o scrisoare arhanghelilor ca sa le ceri ajutor cu ceva sau doar din curiozitate scrie-le si lor si lui Dumnezeu o scrisoare de multumire dupa ce o sa primesti raspunsurile si ghidarea lor Divina.

Oferte speciale ingerasi de craciun si sarbatori


 
Cum sa scrii o scrisoare arhanghelilor

Pe prima pagina sus
Pentru: arhanghel +nume
De la: numele tau
Trimisa: data curenta
Apoi incepe scrisoarea pe aceeasi pagina cu Draga Arhanghel nume,
Scrie scrisoarea
La sfarsitul ei scrie Multumesc, Te iubesc si semneaz-o...
Considera scrisoarea deja trimisa si primita de arhanghelul caruia i-ai scris.


De obicei, ar trebui sa simti prezenta arhanghelului in timp ce scrii scrisoarea sau cel putin sa stii ca el/ea te priveste.
Poti sa arzi scrisoarea sau s-o pastrezi dupa ce o termini, dar asigura-te ca o scrii cu sinceritate.

Ai putea folosi aceasta metoda ca sa-ti imbunatatesti comunicarea si ghidarea de la arhangheli, ca sa-i scrii doar arhnaghelului tau preferat sau tuturor, ai putea de exemplu sa cauti atributele si caracteristicile lor apoi sa le ceri sa te ajute si sa te ghideze sa le imbunatatesti, si lasa cam 2-4 zile intre scrisori ca sa observi ce se intampla, apoi scrie-i altui arhanghel si asa mai departe.

De exemplu, ai putea sa-i scri o scrisoare arhanghelului Raphael ca sa-i ceri vindecare fizica, spirituala si emotionala, sa te vindece chiar el (cere-i si da-i permisiunea sa conduca vindecarea ta), sa indeparteze stresul si frica, sa te ghideze catre terapeutii potriviti si catre cel mai adecvat tratament pentru tine, sa manifeste starea de vindecare rapida, sa te ajute pe tine si altii sa calatoresti in siguranta deoarece el este si patronul calatorilor. Arhanghelului Mihail i-ai putea cere sa te ajute sa devii mai curajos, sa descoperi minciuna intr-o situatie, sa restabilesti adevarul si sa faci dreptate, sa taie corzile eterice dintre tine si oamenii negativi cu sabia lui de lumina, sa treci peste adversitati, sa-ti repare electronicele etc. Afla care sunt semnele fiecarui arhanghel caruia ii scri sau i te rogi si cum sa le recunosti ca sa descoperi ghidarea si raspunsurile lor mai usor si de asemenea citeste si cele 20 de semne comune ale ingerilor.

De asemenea, ai putea sa ceri arhanghelului tau preferat sau chiar tuturor initierea lor (nu mai mult de unul pe zi) si sa lucreze cu/prin intermediul tau pentru cel mai mare bine al tau si daca doresti si spre beneficiul altora, in moduri evidente sau subtile si ai grija sa le ceri sa te ajute sa recunosti de fiecare data acele cai subtile de indata ce se intampla precum si semnificatiile lor.
Lasa cel putin 2 zile intre fiecare arhanghel sau mai mult ca sa fii sigur ca observi ghidarea si raspunsurile fiecaruia.
Daca doresti chiar si din curiozitate  sa testezi aceasta metoda cu toti arhanghelii si sa observi ce se intampla dupa atunci ar trebui sa iei in considerare sa-ti faci un jurnal special de arhangheli, unde sa tii toate scrisorile pentru ei si sa scrii ce s-a intamplat ca rezultat, ce ai visat, despre ghidarea pe care ai primit-o de la arhangheli, scrisorile de multumire si recunostinta pentru ei etc.

Oferte speciale cu ingeri, ingerasi de craciun si sarbatori gasesti aici >>>