Tuesday, September 5, 2017

Iisus Christos - dizolva crucea ta personala


Iisus Christos carte oracol Doreen Virtue cere si ti se va da


4 videoclipuri de Amanda Ellis (canalizator pentru Metatron)

Urmarirea primelor 3 video in ordine 1,2,3 si efectuarea meditatiilor in ordine duce in final la dizolvarea crucii personale prin meditatie cu Iisus Christos. Conditia pentru aceasta este urmarirea videoclipurilor in ordine 1,2,3 pentru a primi beneficiul maxim din aceasta vindecare profunda si meditatie si datorita prezentarii de informatii despre noua Constiinta Christica, Iisus Christos si ascensiune. 
Cei care nu pot face meditatiile direct in engleza pot ruga pe cineva sa le citeasca in romana subtitrarea din aceste video in timp ce acestea se deruleaza, eventual oprind din cand in cand video.

Desi video au fost facute de Paste 2017, oricand se vizioneaza este timpul potrivit se vor primi informatiile si energia care trebuiesc primite deoarece timpul nu e liniar, ci conteaza intentia cu care se vizioneaza aceste video. 


Al 4-lea video este tot despre Constiinta Christica, Isus Christos si contine si doua meditatii speciale cu Iisus, din care una indeparteaza eventuale coroane de spini si le inlocuieste cu o ghirlanda de trandafiri coral, a fost facut anul trecut dar la fel, oricand se vizioneaza este potrivit.

Daca nu se aude vreun video folositi Firefox.



Video 1 din 3 – Constiinta Christica evoluata  





Video 2 din 3 – Noua Constiinta Christica  





Video 3 din 3 – Vindecare – da-ti jos crucea   





Video 4 – Maestri ascensionati – Constiinta Christica