Friday, December 16, 2016

Numerologie 2017 si numere de ingeri


Esti curios ce va aduce 2017 ? 
Iata interpretarea numerologica generala a anului 2017 si semnificatiile numerelor de ingeri 2017 si 1. 

Vibratia anului 2017 universal, 2017=2+0+1+7=10, 10=1+0=1, an de vibratie 1


Numerologie 2017 Interpretare si Semnificatie Anul 2017 si 1




Numere de ingeri - descopera mesajele ingerilor pentru anul 2017.

Semnificatia numarului 2017

Numarul 2017 aduce impreuna vibratiile numarului 2, influentele numarului 0, atributele numarului 1 si energiile misticului numar 7.
Numarul 2 aduce balanta si armonie, adaptabilitate si flexibilitate, diplomatie si co-operare, serviciu si datorie, iubire si intelegere, sensibilitate si meditatie. Numarul 2 se refera de asemenea si la scopul vietii; motivul tau pentru a fi.
Numarul 0 consolideaza vibratiile numerelor cu care apare si cuprinde atributele tuturor celorlalte numere. Se raporteaza la energiile universale, eternitate, infinit, unime, intregime, continuarea ciclurilor si fluxul de curgere, punctul de inceput, potential si/sau alegere, si dezvoltarea aspectelor tale spirituale.
Numarul 1 se refera la noi inceputuri, motivatie si progres, inspiratie, tenacitate, conducere de sine si asertivitate,
realizare si succes, implinire si omniscienta. Numarul 1 ne spune ca ne cream realitatile proprii prin ganduri, convingeri si actiuni.
Numarul 7 incurajeaza independenta si individualismul, constientizarea spirituala si iluminarea, cautarea cunoasterii (studio, educatie si invatare), persistenta scopului, emotii si sentimente, intuitie si cunoastere interioara.

Numarul de ingeri 2017 aduce un mesaj de credinta, incredere si incredere de sine, si ingerii te incurajeaza sa pasesti inainte pe calea ta de viata cu incredere si gratie reinnoite. Ai primit mesaje intuitive despre misiunea ta si scopul vietii tale, si ingerii te incurajeaza sa urmezi ghidarea lor potrivit acestora. Acum este un moment minunat sa-ti expansionezi propria spiritualitate si sa te incalzesti in stralucirea iubirii, luminii si a energiilor positive.

Numarul de ingeri 2017 poate sa sugereze ca noi informatii sau stiri de o natura pozitiva sunt pe drum, asadar asculta-ti intuitia si ia aminte de ghidarea ei. Ar putea fi noi oportunitati pentru tine ca sa-ti pui abilitatile spirituale si de medium in serviciul celor care au nevoie de asta. Talentele tale proprii sunt specifice tie, si este responsabilitatea ta sa le folosesti pentru cel mai mare bine al tuturor. Ai incredere in tine, in mesajele tale intuitive si in imboldurile interioare si fii convins ca ingerii te sustin in preocuparile si eforturile tale spirituale.

Cauta pace si liniste in viata ta caci prin contemplare tacuta si reflectie interioara vei fi capabil sa castigi o claritate mai mare, vei putea sa continui munca mentala, emotionala si spirituala pe care o faci deoarece aceasta are efecte pozitive asupra vietii tale in multe feluri.




Semnificatia numarului 1

Numarul 1 rezoneaza cu vibratiile si atributele noilor inceputuri, creatiei, independentei, unicitatii, motivatiei, lupta pe mai departe si cu progres, ambitie si vointa, pozitivitate, energiile pionerilor, energia pura, forta, activitate, conducere de sine si asertivitate, initiativa, instinct si intuitie, atributele masculine, organizare, reusita si succes, putere si incredere de sine, tenacitate, forta si autoritate, ibire, inspiratie, realizare, glorie, fericire, faima, implinire si omniscenta, si creearea propriilor realitati.

Numarul de ingeri 1 este o amintire de la ingerii tai ca toti suntem conectati si toti suntem asociati gandurilor noastre. Numarul angelic 1 iti cere sa fii constient de gandurile tale si sa te focusezi pe adevarate dorinte ale inimii tale pentru ca acestea sa se poata manifesta in viata ta. Nu te focusa pe frici si pe ce nu vrei deoarece si acelea s-ar putea manifesta.

Numarul de ingeri 1 te incurajeaza sa privesti catre noi inceputuri, oportunitati si proiecte cu o atitudine pozitiva si optimista caci acestea apar in viata ta pentru un motiv foarte bun. Ingerii vor sa resusesti si sa ai succes cu scopurile si aspiratiile tale asadar nu ezita sa urmezi pasi pozitivi si sa inaintezi. Nu permite fricilor, indoielilor si ingrijorarilor tale sa te retina din a trai si servi misiunii sufletului tau si scopului Divin al acestei vieti.

Numarul angelic 1 te incurajeaza si sa faci fata provocarilor cu credinta totala si incredere in tine si in energiile universale.



Interpretare numerologica a anului 2017 – numarul 1

(2+0+1+7=10, 1+0=1)

Vibratia anului 1 

Plantarea semintelor, renastere, inceputul unei noi ere.

Numarul 1 este considerat masculin si introvertit, planeta guvernatoare este Soarele, cerinta principala este de a invata sa fii pe cont propriu si sa-ti dezvolti independenta.

Acesta este un nou inceput al unui nou ciclu de 9 ani, numarul 1 simbolizeaza principiul inceputului. Intr-un an 1 apar multe oportunitati noi si noi moduri de a realiza obiectivele, vibratia lui 1 este foarte independenta si face lucrurile in modul lui propriu.

Numarul 1 presupune si noi provocari, dar extinderea si continuarea personala catre directia dorita trebuie facuta fara frica, deoarece in anul 1 energiile universului sustin acest lucru, in acest an nu pierdeti timpul cu indecizii, deoarece acum se stabileste calea pentru urmatorii 9 ani, asigura-te ca directia pe care o alegi este chiar cea pe care chiar o doresti pentru viitorul tau.

Acesta este un nou inceput al unui nou ciclu de 9 ani, iar lucrurile care te-au preocupat in trecut nu mai conteaza, de fapt s-ar putea sa-ti dai seama ca prioritatile tale s-au schimbat complet.
Dezamagirile din trecut nu mai conteaza. Orice lucru pe care-l faci in acest an 1 stabileste tonul si fundatia pentru urmatorii 9 ani. Acesta este timpul cel mai potrivit ca sa decizi care sunt scopurile tale si sa actionezi pe baza lor. Este timpul sa preiei controlul propriei tale vieti.

In acest an trebuie sa incepi sa-ti asumi responsabilitatea pentru tine insuti ca persoana, sa ai incredere in tine si in faptul ca poti lua deciziile potrivite pentru tine. Poti cere sfatul altora, dar trebuie sa tii cont de tine inainte sa-l urmezi, daca sfatul respectiv nu ti se pare potrivit pentru tine, ai incredere in instinctele tale si urmeaza-ti propria inima. Tu vei sti ce este bine pentru tine.


Adopta curajul, deschiderea catre nou si initiaza noi idei. Energia anului 1 sustine catre noi directii si noi definiri de sine deci urmeaza-ti visele si incepe sa cultivi ceea ce te motiveaza cu adevarat. Incepe sa manifesti si sa atragi ceea ce doresti in viata ta.

Un an 1 este puternic pentru ajustari, asa cum ar fi de asteptat dupa dinamicul an 9, este un an de noi inceputuri si ajustari la toate nivelele si este timpul potrivit ca sa castigi putere interioara. Este timpul si sa preiei conducerea si sa te afirmi.

Pe parcursul acestui an s-ar putea sa ai multe sentimente de izolare si singuratate, asadar ar fi intelept sa profiti de acele momente sa iti ridici constiinta poate chiar si prin mediatie, asta o sa-ti permita sa gasesti si pace si siguranta interioara. Este si timpul potrivit sa te bucuri de propriul tau spatiu si sa-ti traiesti libertatea in timp ce le permiti altora sa faca la fel. Un an numar 1 de obicei aduce si o noua vitalitate si putere fizica.

Un an 1 reprezinta preluarea controlului complet asupra propriei vieti si indreptarea catre directia aleasa. Energia lui 1 nu cunoaste niciodata infrangerea, sub influenta lui 1 singurul esec este renuntarea la incercare. Vibratia lui 1 te invata ca viata nu se desfasoara toata deodata ci mai degraba trebuie sa iti regasesti sinele adevarat si sa ai rabdare pe parcursul desfasurarii vietii.

Trebuie sa inveti asertivitatea si sa obtii recunoasterea pentru propriile talente si realizari. Asadar, numarul 1 este ambitios si de succes, suficient prin sine, inventiv, are putere de vointa si este dominant, focusat si rational.